Ervaringen

Anita 26 jaar

"Sinds een aantal maanden duurt mijn menstruatie 2 dagen langer dan normaal. Ik heb ook meer last van mijn rug en een vervelend gevoel in de buik. Mijn huisarts wou een zwaardere anticonceptiepil voorschrijven, maar dat wou ik eigenlijk helemaal niet, omdat er ook zwaardere hormonen inzitten. Dus ging ik op zoek naar een andere oplossing. MenoStop werd me aangeraden door mijn schoonzus. Zij had ook veel last van allerlei kwaaltjes als ze ongesteld was. Sinds ik MenoStop gebruik, is mijn menstruatie weer normaal. Ik heb nergens meer last van en kan gewoon alles doen."

Bianca 21 jaar

"Dit is echt een geweldig product. Voordat ik deze tabletten begon te gebruiken, had ik vooral in de eerste dagen van de menstruatie, last van mijn buik en was ik niet te genieten. Het was zo erg dat ik nergens zin in had. Het enige wat ik wou, was lekker met een kruik in mijn bed liggen. Ik gebruik MenoStop nu 4 maanden en heb nergens meer last van. De eerste maand waren de ongemakken al een stuk minder en nu zijn ze helemaal weg. Mijn stemming is veel beter geworden voor en tijdens de menstruatie. MenoStop is echt de uitkomst geweest voor mij."

Mevrouw van Diepen, 33 jaar

"Ik heb dit product gekocht, omdat ik overal last van had tijdens de menstruatie. Het waren niet alleen de huilbuien, maar echt alles waar je maar last van kan hebben tijdens deze periode had ik. Ik werd er niet echt vrolijk van natuurlijk. Ook duurde het bij mij ongeveer 7 dagen. Omdat je dit product gewoon iedere dag moet innemen, dus ook voordat je ongesteld wordt, zijn alle vervelende verschijnselen in de menstruatieweek al weg. Andere middelen moet je vaak innemen als de ongemakken beginnen en dan is het vaak al te laat. Sinds ik MenoStop gebruik, duurt mijn menstruatie maar 4 dagen. Ik ben heel erg tevreden over dit product, en blijf het zeker gebruiken."

snel bestellen!