Vragen over Phytofemme en de overgang

Heeft u vragen over Phytofemme of de overgang? Op deze pagina leest u veel gestelde vragen.

Vragen over het gebruik van Phytofemme

Vragen over het gebruik van Phytofemme tabletten voor overgangsklachten leest u hier.

Vragen over Phytofemme bestellen of kopen

Heeft u vragen over het bestellen of kopen van Phytofemme, kijk of uw vraag erbij staat.

Vragen over Phytofemme of de overgang? Veel gestelde vragen leest u hier!

  • Algemene vragen over Phytofemme
  • Algemene vragen over de overgang
  • Vragen over Phytofemme bestellen en kopen
  • Vragen over het gebruik van Phytofemme
Vragen over Phytofemme of de overgang?  Veel gestelde vragen leest u hier!

Algemene vragen over Phytofemme

Voor wie is Phytofemme geschikt?
Phytofemme is geschikt voor volwassen vrouwen die last hebben van overgangsklachten. Houdt Phytofemme buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Phytofemme? Raadpleeg dan uw arts.

Is het gebruik van Phytofemme veilig?
Het gebruik van Phytofemme is volledig veilig en verantwoord. U ervaart geen negatieve bijwerkingen tijdens het gebruik van Phytofemme.

Is het effect van Phytofemme blijvend?
Het effect van Phytofemme houdt in ieder geval aan zolang u de tabletten dagelijks blijft slikken. Stopt u met het gebruik van de Phytofemme tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen.

Waar wordt Phytofemme gemaakt?
De natuurlijke ingrediënten van Phytofemme worden in Nederland samengevoegd tot tabletten met een krachtige werking.

Hoe lang kan ik Phytofemme bewaren na het openen?
Op de verpakking van Phytofemme is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Phytofemme vergoed door mijn verzekering?
Phytofemme is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Algemene vragen over de overgang

Hoe weet ik dat ik in de overgang ben?
Of u in de overgang bent kunt u aan veel verschillende factoren merken. Ten eerste ontstaat de overgang meestal tussen uw 45e en 55e levensjaar. Ten tweede brengt de overgang verschillende symptomen en overgangsklachten met zich mee waaraan de overgang herkent kan worden:

  • Onregelmatige menstruatie
  • Vermoeidheid
  • Stemmingswisselingen
  • Nachtelijk transpireren
  • Slecht slapen

Hoelang duurt de overgang?
De overgang duurt gemiddeld 5-10 jaar.

Is de overgang en menopauze hetzelfde?
De overgang en de menopauze zijn niet hetzelfde, hoewel vaak wel hetzelfde bedoeld wordt. De menopauze is een onderdeel van de overgang. De menopauze betekent letterlijk de laatste dag van de menstruatie, dit betekent dat u niet meer zwanger kunt worden. De menopauze vindt plaats aan het einde van de overgang en duurt eigenlijk slechts 1 dag.

Wat gebeurd er precies tijdens de overgang?
Tijdens de overgang verandert er iets in de hormoonhuishouding in het lichaam. Het hormoon oestrogeen wordt minder aangemaakt en de voorraad eicellen raakt langzaam op. Dit betekent uiteindelijk een einde van de vruchtbaarheid. De veranderingen in de hormoonhuishouding zorgen voor de vervelende overgangsklachten.

Waarom kom ik aan in gewicht tijdens de overgang?
Doordat de eierstokken en eicellen uitgewerkt zijn produceren deze ook geen oestrogeen meer. Oestrogeen is toch nodig voor o.a. sterke botten en bescherming. Vetweefsel neemt de aanmaak van oestrogeen over. Dit is de reden dat het lichaam extra vetweefsel creëert waardoor u aankomt. Het lichaam heeft een lange tijd, soms wel jaren nodig aan deze nieuwe situatie te wennen.

Vragen over Phytofemme bestellen en kopen

Waar kan ik Phytofemme kopen?
U kunt Phytofemme bestellen via de officiële website van Phytofemme of het product op komen halen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Hoe kan ik Phytofemme betalen?
Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederland kan betalen door middel van iDEAL, Creditcard of overboeking op onze rekening. België kan betalen via Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met PayPal, iDeal of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Vragen over het gebruik van Phytofemme

Hoelang moet ik Phytofemme gebruiken voordat het effect heeft?
Wij adviseren u Phytofemme zolang te gebruiken als uw overgangsklachten aanwezig blijven. Zijn uw overgangsklachten verdwenen? Gebruik dan dagelijks 1 tablet Phytofemme ter ondersteuning totdat u uit de overgang bent.

Hoelang mag ik Phytofemme maximaal gebruiken?
U kunt Phytofemme zolang gebruiken als u zelf wilt.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten Phytofemme in te nemen met voldoende water. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Zijn uw overgangsklachten verdwenen? Gebruik dan dagelijks 1 tablet Phytofemme ter ondersteuning.

Werkt Phytofemme verslavend?
Phytofemme is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Phytofemme toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Phytofemme gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Phytofemme geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Phytofemme? Raadpleeg dan uw arts.